ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Νίκη για Λέστερ, εύκολα η Μπενφίκα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Νίκη για Λέστερ, εύκολα η Μπενφίκα

Πρώτο Σαββατοκύριακο του 2016 και το στοιχηματικό πρόγραμμα παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον. Από Ελλάδα, Ισπανία, Αγγλία και Πορτογαλία προέρχονται τα παιχνίδια που έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, ενώ από το «μενού» δε λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η Λέστερ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Λέστερ – Μπόρνμουθ, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει μείνει μακριά από τα γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, με το ατυχές 1-0 του «Ανφιλντ» να συνοδεύεται από τη «λευκή» ισοπαλία της Τρίτης απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «αλεπούδες» μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας με την Άρσεναλ, όντας παράλληλα στο +3 από τους «πολίτες». Στο 5-3-1 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Προσβλήθηκε μεσοβδόμαδα από ασθένεια, όμως είναι έτοιμος για το σημερινό ματς ο «μπόμπερ» Τζέιμι Βάρντι. Από την άλλη, από δύο άσφαιρα παιχνίδια προέρχεται και η Μπόρνμουθ, αφού η εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας έδωσε τη σκυτάλη στην εκτός έδρας ήττα από την Άρσεναλ. Παράλληλα, όμως, η ήττα από τους «κανονιέρηδες» ήταν η παρθενική στις τελευταίες επτά αγωνιστικές (3-3-1) κι έτσι το καλό «mood» διατηρείται στις τάξεις των νεοφώτιστων. Οι 20 βαθμοί φέρνουν το σύνολο του Έντι Χόουϊ στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ στο 2-1-1 είναι το σερί στις τέσσερις τελευταίες εξόδους πρωταθλήματος. Σήμερα, βέβαια, θεωρούμε ότι η Λέστερ έχει τον πρώτο λόγο και θα τη στηρίξουμε.

Καλύπτει το χάντικαπ η Μπενφίκα

Συνεχίζουμε με Πορτογαλία και τον αγώνα Γκιμαράες – Μπενφίκα, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ της Μπενφίκα σε απόδοση 2.03 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπενφίκα με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Μπενφίκα κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Γκιμαράες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο επικράτησε των Μποαβίστα (2-1 εκτός έδρας), Ρίο Άβε (3-1 εντός έδρας) και Εστορίλ (1-0 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μαρίτιμο, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 4-3. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας η Μπενφίκα από την πλευρά της. Το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Νασιονάλ Μαδέιρα μεσοβδόμαδα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Στο πρωτάθλημα, οι «αετοί» της Λισαβόνας παραμένουν αήττητοι εδώ και επτά αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσαν έξι νίκες και μία ισοπαλία και πιστεύουμε ότι απόψε θα πάρουν ακόμη ένα «τρίποντο», καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Εκμεταλλεύεται την έδρα τη Οσασούνα

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι Οσασούσα – Ταραγόνα, στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το διπλό επί της Νουμάνθια, που έβαλε τέλος σε ένα ατυχές σερί δύο ηττών (1-2 από Αλκορκόν, 3-0 από Πονφεραντίνα) και μίας ισοπαλίας (1-1 εντός με Αθλέτικ Μπιλμπάο Β). Στο 5-2-2 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ταυτόχρονα έχει επιτευχθεί μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία «εντός» (1-1-2). Νίκη με το ίδιο σκορ και ανάλογης σημασίας πέτυχε η Ταραγόνα, από την άλλη πλευρά, στο… φινάλε του 2015 και σήμερα προσβλέπει στη βελτίωση των εκτός έδρας επιδόσεων. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις ένα διπλό στις τελευταίες οκτώ εξόδους πρωταθλήματος (1-3-4) και η παρουσία στην 5η θέση του πίνακα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη που τους δίνει το «σπίτι» τους. Μάλιστα, η Ταραγόνα έχει υποστεί άσφαιρες ήττες στις 3/4 τελευταίες εξόδους της. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι η Οσασούνα θα εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.

Παίρνει αποτέλεσμα ο Πανθρακικός

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το «Χ2» σε απόδοση 2.50 στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Πανθρακικός. Απόλυτα απαραίτητο ήταν το διάστημα της διακοπής για τον Αστέρα Τρίπολης, που χρειαζόταν χρόνο για να ανασυνταχθεί. Έκανε ένα πολύ κακό σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών στη Σούπερλιγκ, έχοντας αντιμετωπίσει όμως Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Βέροια. Οι Αρκάδες προέρχονται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες σε Λεωφόρο (2-0) και Βέροια (1-0), παιχνίδια όπου δε σκόραραν καν και οι εμφανίσεις τους ήταν κατώτερες του αναμενομένου. Στον αντίποδα, μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Πανθρακικό, ωστόσο το 2015 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Οι Θρακιώτες επιβεβαίωσαν τη διαρκή αγωνιστική τους άνοδο με την εντός έδρας νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική, αποτέλεσμα που τους έφερε στους 11 πόντους, τους απομάκρυνε στο +4 απ’ την ουραγό Καλλονή και τους ανέβασε στο -5 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας. Στο 2-2-2 το ρεκόρ της ομάδας της Θράκης στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, όπου σκόραρε συνολικά 7 γκολ και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη.

Under στο «Αλεξάνδρειο»

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Άρης – ΑΓΟΡ, στην οποία θα πάμε με το Under 145.5 πόντοι σε απόδοση 1.91. Ο Άρης φέτος στην έδρα του έχει δώσει 12 αγώνες και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, στην πρεμιέρα της Α1 από τον Παναθηναϊκό με 70-76. Η εξαιρετική ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να συνεχίσει αυτή την παρουσία και θα το κάνει με τον όχι και τόσο καλό φετινό ΑΓΟΡ. Βέβαια ο τρόπος παιχνιδιού του ΑΓΟΡ μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνος για κάθε αντίπαλο, οπότε ο Άρης θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρός. Θέμα ξεκούρασης παικτών για το Eurocup δεν υπάρχει, αφού ο Άρης υποδέχεται τη Νεπτούνας την Τετάρτη στην πρεμιέρα του LAST-32 οπότε δεν θα φύγει από την βάση του. Ο Άρης στην έδρα του παίζει πάρα πολύ σκληρή άμυνα με 66 πόντους παθητικό στην Α1, 63 πόντους παθητικό στο Eurocup και 61 στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε για το κύπελλο με την ΑΕΚ. Αυτή την φιλοσοφία θα ακολουθήσει και σήμερα αφού «πόνεσε» η αμυντική επίδοση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό (52 πόντοι). Ο ΑΓΟΡ δε σκοράρει εύκολα εκτός, μόλις 70.5 πόντους ανά αγώνα, και απέναντι στην άμυνα του Άρη θα συναντήσει δυσκολίες. Επιλογή το Under 145.5 που έχει επαληθευθεί 6/7 φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια στους αγώνες του ζεύγους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς των πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.