ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σύντομα εξελίξεις με Λονγκό

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν ακόμα και εντός της εβδομάδας, σχετικά με την υπόθεση του Σαμουέλε Λονγκό, καθώς οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού και Ίντερ είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Σύντομα εξελίξεις με Λονγκό

Οι «πράσινοι» φαίνεται πως βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον παίκτη, για το ενδεχόμενο δανεισμού και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», η περίπτωση του θα προχωρήσει, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Νίκο Καρέλη.

Εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ το σημαντικό είναι πως ο Λονγκό, είναι θετικός στο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αντρέα Στραματσόνι, θεωρεί πως ο Λόνγκο μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες, στα δύο άκρα της επίθεσης και τον προορίζει για εκεί.

Ο Στραματσόνι, γνωρίζει καλά τον Λόνγκο από τη θητεία τους στην Ίντερ και πιστεύει πως ο παίκτης, μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του να είναι κοντά.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...