ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εντυπωσιακοί οι «πράσινοι» μπόμπιρες (Pics)

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν το διήμερο που μας πέρασε (02-03/01) τα τμήματα υποδομής (Παμπαίδες και μίνι) της ακαδημίας μπάσκετ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όπου συμμετείχαν σε φιλικούς αγώνες.

Εντυπωσιακοί οι «πράσινοι» μπόμπιρες (Pics)

Οι «πράσινοι» υπό τις προπονητικές οδηγίες των Νίκο Κωστόπουλου και Γιώργου Καντζιλιέρη αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της GBA (Greek Basketball Academy) και του ΠΑΟΚ και σημείωσαν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Α.Ο. (Παμπαίδες) 37-43

ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μίνι) 41-58

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

GBA – Παναθηναϊκός Α.Ο. (Παμπαίδες) 29-68

GBA – Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μίνι) 21-63

ΘΕΣ1
θες2
θες5

Επίσκεψη στο μουσείο της ΧΑΝΘ

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η αποστολή του «τριφυλλιού» έκανε και μια επίσκεψη στο Μουσείο μπάσκετ της ΧΑΝΘ, όπου και ξεναγήθηκe από τον Υπεύθυνο του χώρου, Γιωργή Μπουσβάρο.

Μάλιστα, τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ήταν τα πρώτα που βρέθηκαν εκεί για το 2016 και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών, Μάκης Κουτσονικόλας παρέδωσε ένα λάβαρο του «τριφυλλιού», ευχαριστώντας για τη φιλοξενία τόσο της ομάδες, όσο και τη ΧΑΝΘ.

θες 4
θες3

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...