ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Λόνγκο»

Πανέτοιμος να ζήσει την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό είναι ο 24χρονος επιθετικός της Φροζινόνε, σύμφωνα με την ιταλική gazzetta dello sport!

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Λόνγκο»

Μπορεί από τον Παναθηναϊκό να τονίζεται ότι είναι απλώς μια περίπτωση που έχει προταθεί, όμως οι Ιταλοί το προχωρούν πολύ. Ο λόγος για τον Σαμουέλε Λόνγκο, τον 24χρονο επιθετικό της Φροζινόνε, που, σύμφωνα με την gazzetta dello sport είναι έτοιμος να ζήσει την… Παναθηναϊκή εμπειρία!

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί γράφουν ότι: «ο Λόνγκο δεν θα αλλάξει μόνο ομάδα, εγκαταλείποντας τη Φροζινόνε όπου παίζει δανεικός από την Ίντερ, αλλά και πρωτάθλημα! Ο 24χρονος επιθετικός θα αφήσει τη Serie A γιατί είναι έτοιμος να ζήσει την εμπειρία του Παναθηναϊκού στον πάγκο του οποίου κάθεται ο Αντρέα Στραματσόνι».

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, από τον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι ο παίκτης έχει προταθεί και τίποτε περισσότερο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» ψάχνουν στη συγκεκριμένη αγορά για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.