ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Καλή χρονιά με επιτυχίες στον Παναθηναϊκό!»

Η Αναστασία Σλούκα μέσα από το προσωπικό της blog στο panathinaikos.gr, εύχεται σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού καλή χρονιά, παραμονές του αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας, για την Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

«Καλή χρονιά με επιτυχίες στον Παναθηναϊκό!»

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά!

Εύχομαι μέσα από το μπλογκ μου στο panathinaikos24.gr, σε όλους καλή χρονιά και παράλληλα εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, μετά και την πρόκριση της, στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κυπέλλου επιστρέφει στις αγωνιστικές της δραστηριότητες για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει αύριο και εμείς αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Πρωτέα Βούλας εκτός έδρας. Ο Πρωτέας είναι μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα και μας είχε δυσκολέψει στον πρώτο γύρο.

Έκτοτε έχουμε κάνει πολλά βήματα προόδου από το πρώτο παιχνίδι. Πάμε αύριο λοιπόν να πάρουμε τη νίκη, ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε όπως κάθε φορά και να είστε δίπλα μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ