ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Χορηγών» (pics)

Πραγματοποιήθηκε στο All Stars Arena του ΟΑΚΑ, η «Ημέρα Χορηγών» από τις ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Χορηγών» (pics)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, προσωπικότητες από σημαντικούς οργανισμούς που επιτελούν κοινωνικό έργο, όπως «To Χαμόγελο του Παιδιού» και το Νοσοκομείο Παίδων «Μητέρα», ενώ υπήρξαν ομιλίες από τους χορηγούς των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο διευθυντής των «πράσινων» ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης, μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού».

Πρώτος το λόγο, πήρε ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, που αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, μίλησε για το ξεκίνημα των ακαδημιών:

«Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους. Να έχουμε υγεία και δύναμη. Είμαστε εδώ τέσσερις μήνες μετά το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας. Ήταν ένα όραμα που είχε η ΚΑΕ και ο κύριος Γιαννακόπουλος, η στροφή στους Έλληνες αθλητές, η καλλιέργεια των ταλέντων των Ελλήνων και η προσφορά τους στον σύλλογο στο μέλλον. Ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, στην οποία μας βοήθησαν πολύ οι χορηγοί μας. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της Ακαδημίας και πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε για να επιμορφώσουμε τα παιδιά σας. Εύχομαι να χτίσουμε μία δυνατή σχέση για το μέλλον. Θέλω επίσης να πω κάτι σε όσους κατέκριναν αυτή την προσπάθεια. Να τους πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος. Έχει μεγάλο όνομα, τεχνογνωσία και εμάς που αγαπάμε την ομάδα και τα παιδιά. Όποιος τολμήσει να μας αμφισβητήσει θα φάει τα μούτρα του. Εμείς εγγυόμαστε να έχουμε πάντα επιτυχίες».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εν συνεχεία, μίλησε ο ο διευθυντής λειτουργίας της ακαδημίας, Αριστείδης Χριστόπουλος:

«Καλή χρονιά σε όλους. Σας ευχαριστούμε όλους που έχετε συμμετάσχει στην προσπάθειά μας και φαίνεται μετά από 4 μήνες πόσο καλά πάμε. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Είναι δίπλα μας όχι μόνο σαν χορηγοί αλά και σαν συνεργάτες. Πολύ σημαντικό να έχεις τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου. Μετά το πετυχημένο τουρνουά που κάναμε στις γιορτές, είναι μία ακόμη σημαντική ενέργεια και θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες στο μέλλον».

Πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ήρθε η σειρά του Φραγκίσκου Αλβέρτη, που ανέλυσε το πλάνο των ακαδημιών:

«Θέλω να σας  ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Πέρα από τις τυπικές ευχαριστίες, θέλω να σας πω ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι απλά μία Ακαδημία ή δύο γήπεδα μπάσκετ. Πιστεύω ότι κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Δημιουργήσαμε έναν ζωντανό οργανισμό, ένα κύτταρο, μέσα από το οποίο τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν κι άλλα πράγματα εκτός από τις μπασκετικές τους ικανότητες. Να είμαστε όλοι μαζί, παιδιά, οικογένεια και εμείς, και να γίνονται τέτοιες ενέργειες από όλους μας μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι οι χορηγοί μας. Χωρίς πολλά λόγια να συνεχίσουμε την καθημερινή μας δουλειά με έργα».

Αμέσως μετά την κοπή της πίτας, πρώτος το λόγο πήρε ο Τίμος Πλατσάς, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Microsoft Hellas:

«Υλοποιείται ένα κομμάτι του κοινού οράματος της ΚΑΕ. Όταν είχαμε βρεθεί πριν από 8 μήνες είχαμε σκεφτεί διάφορους τρόπους για να συνεργαστούμε και συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε κοινό όραμα τα παιδιά. Έχουμε μία ευθύνη απέναντι στα παιδιά., Πέρα από το προφανές, θέλουμε να τα προετοιμάσουμε για την κοινωνία, να τους δημιουργήσουμε νέα ερεθίσματα. Η MicrosoftHellasέχει ξεκινήσει μία σειρά από κοινωνικές δράσεις που στόχο έχουν να διευρύνουν τους ορίζοντες των παιδιών. Κάτι τέτοιο θα παρουσιάσουμε και σήμερα μέσω του Skype. Η δράση μας αφορά το Skypeμέσα στο σχολείο. Συνδεόμαστε με διάφορα μέρη του κόσμου και ενημερώνουμε τα παιδιά για διάφορα θέματα. Σήμερα θα συνδεθούμε με το Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και θα τους μιλήσουμε για την προστασία των πτηνών και τι μπορούν να κάνουν για την προστασία της θάλασσας. Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες ενέργειες στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και ελπίζω να συνεχίσουμε να φέρνουμε τα παιδιά σε επαφή με την τεχνολογία».

Ακολούθησε διαδικτυακή σύνδεση μέσω Skype με to Κέιπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής,  ενώ έγινε παρουσίαση με στόχο την ενημέρωση για την προστασία των πτηνών και της θάλασσας.

Ο Στέφανος Αλεβίζος, ψυχολόγος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με θέμα την ενδοσχολική βία και τον εκφοβισμό, δήλωσε:

«Εμείς δεν είμαστε χορηγοί, αλλά έχουμε έναν κοινό φίλο, το Stoiximan, που στηρίζει και τον Οργανισμό και τον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ καλός συμπαραστάτης μας. Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει συναντηθεί πολλές φορές. Ιδρυθήκαμε από έναν πιτσιρικά, τον Ανδρέα Γιαννόπουλο, που ήταν Παναθηναϊκός, αλλά στις 9 Νοεμβρίου ο Ανδρέας έγραψε στο ημερολόγιό του. Ότι το χαμόγελο λείπει από πολλά παιδιά, σκεφτείτε κι αφήστε τα λόγια. Ας ενωθούμε κι ας δώσουμε στα φτωχά. Αυτός ο σύλλογος θα λέγεται το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο Ανδρέας έγραψε αυτό στο ημερολόγιό του πριν από 20 χρόνια. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στον κόσμο. Ήμασταν όλοι παιδιά και πήγαμε να βοηθήσουμε τον Ανδρέα να ιδρυθεί το Χαμόγελο του Παιδιού. Ιδρύσαμε πολλές υπηρεσίες, με πιο σημαντική την τηλεφωνική γραμμή για τα παιδιά. Ένα από τα προβλήματα είναι το bulling. Αυτός ο εκφοβισμός δεν εμφανίζεται πρώτα στα παιδιά. Εμφανίστηκε στους μεγάλους. Κάποια παιδιά μας λέγανε ότι πειράζουν άλλα παιδιά για πλάκα. Η πλάκα, όμως, συμβαίνει μεταξύ φίλων και δεν περιλαμβάνει την κοροϊδία, την απομόνωση, το φόβο. Όλα αυτά δεν είναι πλάκα. Δεν πρέπει να κρατάτε μυστικά από κανέναν. Ούτε από τους γονείς σας, ούτε από τους προπονητές σας. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας χτυπά ή να μας κάνει να ντρεπόμαστε και να αισθανόμαστε άβολα».

H ομιλία του Άρη Κατσαΐτη, διευθυντή ξενοδοχειακών υπηρεσιών και εξυπηρέτης πελατών της Hellenic Seaways:

«Καλησπέρα, καλή χρονιά και καλή πρόοδο. Για να μη με ρωτάτε, ναι είμαι Παναθηναϊκός. Ακούσαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα από τους προηγούμενους ομιλητές. Εγώ εκπροσωπώ μία ναυτιλιακή εταιρεία. Έχουμε πλοία που ταξιδεύουν σε όλο το Αιγαίο. Στην αρχή ήμασταν κάπως επιφυλακτική για τη συνεργασία μας, μιας και είμαστε στον… Πειραιά. Όταν, όμως, είδαμε τη λάμψη στο πρόσωπό τους, τότε μόλις μάθαμε για τα παιδιά είπαμε αμέσως ναι, ένα τεράστιο ναι. Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο δύσκολη είναι η ζωή των ανθρώπων στα νησιά όταν το καλοκαίρι φεύγει. Ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που έχουν με τα γύρω νησιά είναι ένα καράβι. Αυτό θα τους μεταφέρει όταν θα θέλουν να πάνε σε ένα γιατρό, στο νοσοκομείο, όταν θα θέλουν να μεταφέρουν τρόφιμα. Ομάδες των νησιών μεταφέρονται με ένα μόνο καράβι. Γι’ αυτό, η HellenicSeawaysείναι πάντα εκεί, όλο το χειμώνα. Η δουλειά του χειμώνα δεν έχει εμπορικό ενδιαφέρον. Όμως πρέπει να είμαστε εκεί. Αυτό μπορεί να λέγεται και αλληλεγγύη κατά ένα τρόπο. Τον τελευταίο καιρό μεταφέρουμε πρόσφυγες και μετανάστες. Εδώ είναι που η αλληλεγγύη παίρνει το πραγματικό της νόημα. Οι άνθρωποι αυτοί, ανεξάρτητα από το χρώμα, τη θρησκεία και την καταγωγή τους, θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ταξιδεύουν για έναν καλύτερο προορισμό. Όλοι ασχολούμαστε ειδικά με αυτό το θέμα  και όλα αυτά τα κάνουν όλοι οι άνθρωποι, πάνω από 800, στη HellenicSeaways. Εύχομαι να πάρετε τις αξίες που σας δίνει μία ομάδα με ήθος όπως ο Παναθηναϊκός».

Η Μαρία Καράντζα, Παιδίατρος-Ενδοκρινολόγος του Νοσοκομείου Παίδων «Μητέρα, σχολίασε: «Θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το περιβάλλον του ιατρείου μας. Από τη μεριά μου θα ήθελα να ξεκινήσω που δέχομαι από τους γονείς των παιδιών που αθλούνται. Θα συζητήσουμε γι το τι σημαίνει σωματικό βάρος. Γιατί πολλά παιδιά δε μπορούν να χάσουν βάρος. Ποιος είναι ο ρόλος της αυξητικής ορμόνης σε ένα υγιές παιδί, όσον αφορά στις επιδόσεις του», ενώ ακολούθησε και σχετική παρουσίαση επί του θέματος.

Οι ομιλίες έκλεισαν, με την κυρία Νίκη Φίλιππα, διαιτολόγος-διατροφολόγος του «Μητέρα»:

«Ο στόχος μας είναι να δίνουμε μία διατροφή που να παρέχει καλή ενέργεια, θρεπτικά συστατικά και να βοηθάμε στην αναδόμηση για τους μυϊκούς ιστούς μετά την άσκηση» και συνεχίζοντας με παρουσίαση αναφορικά με τη σωστή διατροφή των παιδιών».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση από την κοπή της πίτας, αλλά και πλούσια δώρα προς τους αθλητές.

Τα δώρα της κλήρωσης:

1 τυχερός: ένα XBOX ONE, προσφορά της MICROSOFT.

1 τυχερός: ένα Σαββατοκύριακο για 2 άτομα στο Ξυλόκαστρο σε πεντάστερο ξενοδοχείο, 2 διαμονές, κρατήσεις έως 31/5/2016, προσφορά της STOIXIMAN.

2 τυχεροί: από ένα διπλό εισιτήριο για οποιονδήποτε προορισμό μέσα στο 2016 (aller – retour, όροι και προϋποθέσεις θα οριστούν από τη Hellenic Seaways), προσφορά της Hellenic Seaways.

1 τυχερός: μια δωροκάρτα 300 λίτρων καύσιμα BP Ultimate. (Η κάρτα είναι αποδεκτή σε περισσότερα από 500 πρατήρια με σήματα BP σε όλη την Ελλάδα), προσφορά της BP.

1 τυχερός: ένα Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα με παραχώρηση για τη διαδρομή ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου Honda Civic 1,6lt i-DTEC Diesel. Περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση για ένα διήμερο για όλη την οικογένεια. (έως 4 άτομα, κρατήσεις από 1/2/2016- 30/6/2016), προσφορά της HONDA.

3 τυχεροί: από 1 ζευγάρι μπασκετικά παπούτσια προσφορά της ADIDAS.

1 τυχερός: 12 κούτες extra 9 multivitamin 250ml φυσικό χυμό Λουξ προσφορά της ΛΟΥΞ.

1 τυχερός: ένα συλλεκτικό κάδρο James Gist  #14 προσφορά του PAOSHOP.

1 τυχερός: μια συλλεκτική μπάλα “Honouring Our Legacy” με την υπογραφή των Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Μποντιρόγκα, Βράνκοβιτς & Φώτση προσφορά του PAOSHOP.

1 τυχερός: ένα συλλεκτικό κάδρο “ΑΛΒΕΡΤΗΣ” προσφορά του PAOSHOP.

1 τυχερός: ένα συλλεκτικό κάδρο ‘HONOURING OUR LEGACY’ προσφορά του PAOSHOP.

3 τυχερoί: από μια αυθεντική εμφάνιση της της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μανίκι προσφορά του PAOSHOP

akadimies2
akadimies3
akadimies4
akadimies5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...