ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Έπρεπε να γίνει δεκτό το αίτημα μας»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, στη δήλωση του μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, αναφέρθηκε στο αίτημα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως έπρεπε να έχει γίνει δεκτό.

Κωνσταντίνου: «Έπρεπε να γίνει δεκτό το αίτημα μας»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε και το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Το σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντίνου:

«Η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό είναι ευχάριστη, αφού θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι θα παίξουμε με όλους, ο καλύτερος θα περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως έγινε πριν από δύο χρόνια. Έπρεπε να γίνει δεκτό το αίτημά μας. Τοποθετηθήκαμε επί του θέματος και θέλαμε κάτι καινούργιο στη διαδικασία. Θέλαμε οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν το δικό τους μπαλάκι και να γίνει έτσι η κλήρωση. Ήταν μία κλήρωση ήρεμη, ήσυχη και τώρα περιμένουμε να γίνουν καλά παιχνίδια. Σκοπεύουμε να επαναφέρουμε το αίτημά μας στην επόμενη κλήρωση της διοργάνωσης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.