ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Attica Springboks – Παναθηναϊκός την Κυριακή (vid)

Την ερχόμενη Κυριακή (24/1,18:00), ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αντιμετωπίζει στα Γλυκά Νερά τους Attica Springboks.

Attica Springboks - Παναθηναϊκός την Κυριακή (vid)

Ο παίκτης και προπονητής του «τριφυλλιού», Βασίλης Κατσάκος, μίλησε για το τμήμα ράγκμπι, αλλά και για τον αγώνα που πλησιάζει.

«Όσο περνάει ο καιρός, αναπτυσσόμαστε  πολύ σε ό,τι αφορά το οργανωτικό κομμάτι, η προσέλευση έχει αυξηθεί, το γήπεδο είναι εύκολα προσβάσιμο μιας και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και γενικά το ενδιαφέρον του κόσμου για το ράγκμπι αυξάνεται.

Την Κυριακή παίζουμε στα Γλυκά Νερά κόντρα στους AtticaSpringboks, στο πλαίσιο του «Grass League», στις 18:00 και περιμένουμε τους φίλους του Παναθηναϊκού να μας στηρίξουν. Πάντα τα παιχνίδια, μας κρατούν σε εγρήγορση και μας βοηθούν ώστε να ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι  θα νικήσουμε.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.019 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος στην Ελλάδα, με τον καιρό γνωρίζει το άθλημα και την κουλτούρα του και σιγά σιγά “κερδίζει” οπαδούς αλλά και άτομα που να ασχολούνται με αυτό. Στο εξωτερικό, όπως για παράδειγμα στην Αργεντινή, είναι πολύ δημοφιλές και τα γήπεδα γεμίζουν με οπαδούς και των δύο ομάδων που συνυπάρχουν… ειρηνικά, αντίθετα με το ποδόσφαιρο για παράδειγμα, όπου γίνονται συχνά επεισόδια. Γενικότερα το ράγκμπι αποτελεί ένα από τα αθλήματα, που ο κόσμος απολαμβάνει και δεν προκαλούνται άλλου είδους καταστάσεις», τονίζει ο Βασίλης Κατσάκος.

Η ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού Α.Ο. προπονείται εβδομαδιαίως στο γήπεδο του Πανελληνίου στην Κυψέλη. Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Αλέξανδρος Γουλές.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της ομάδας:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...