ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρούσης: «Να συνεχίσουμε τα θετικά δείγματα»

Για την αναμέτρηση με τον Αίαντα Εύοσμου και την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Ρούσης με δηλώσεις του, στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη.

Ρούσης: «Να συνεχίσουμε τα θετικά δείγματα»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών, τόνισε πως επιθυμεί να δει τις «πράσινες» να συνεχίσουν το θετικό πρόσωπο όπως στα τελευταία ματς, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της Μπριζίτκα Μόλναρ, την οποία όπως δήλωσε, θέλει να την ενσωματώσει πλήρως στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης:

«Παίζουμε κόντρα στον Αίαντα Εύοσμου που αν και έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει πολύ θετικά δείγματα ως ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε όπως πάντα ως στόχο τη νίκη. Επίσης θέλουμε να ενσωματώσουμε πλήρως και τη Μόλναρ και στο παιχνίδι μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.