ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πρέκας!

Ο Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτηση του στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία κατ' αρχήν δεν έγινε δεκτή, όμως σεβόμενη την απόφασή του έλυσε την συνεργασία της μαζί του.

Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Πρέκας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  του Τριφυλλιού, Πέτρος Πρέκας υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του Συλλόγου. Ωστόσο, σεβαστήκαμε τη θέλησή του και προχωρήσαμε στη λύση της συνεργασίας μας.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κύριο Πρέκα για την προσφορά του στην ομάδα μας και τον διαβεβαιώνει ότι η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον, όποτε και εφόσον θελήσει να επιστρέψει σε αυτόν. Επίσης του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...