ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρότσα: «Το κάτι άλλο ο Λέτο, όλο το πακέτο ο Βίγιαφάνιες»!

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα περιμένει πως και πως την επιστροφή του 29χρονου άσου στον Παναθηναϊκό και καταθέτει στο SDNA την άποψή του για τον Λέτο αλλά και τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ρότσα: «Το κάτι άλλο ο Λέτο, όλο το πακέτο ο Βίγιαφάνιες»!

Παναθηναϊκός αποκτά μετά από χρόνια αργεντίνικο σφυγμό. Και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας δώσει τα “φώτα” του όσον αφορά στην επικείμενη απόκτηση του Σεμπάστιαν Λέτο και τη μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.