ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτισαν Φύσσας – Βόκολος

Στο Κορωπί βρέθηκαν το πρωί οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, αποχαιρετώντας παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Αποχαιρέτισαν Φύσσας - Βόκολος

Οι δύο άνδρες αποτελούν παρελθόν από χθες από το «τριφύλλι» και μέσα σε φορτισμένο κλίμα, αποχαιρέτισαν τους μέχρι πρότινος συνεργάτες τους στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Παράλληλα, οι Βόκολος και Φύσσαν εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας και ζήτησαν από τους παίκτες να δώσουν και την «ψυχή» τους για να κλείσει με θετικό τρόπο η σεζόν.

«Ολοι γνωρίζετε ότι δεν θα συνεχίσουμε στην ομάδα. Ετσι είναι αυτή η δουλειά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσείς όμως είστε εδώ, αξίζετε να είστε εδώ και πρέπει να δείξετε σε όλους τα προσόντα σας και την ποιότητά σας. Στα… πόδια σας είναι, αποκλειστικά από σας εξαρτάται και μπορείτε να το κάνετε. 

Είχατε το σεβασμό μας, μας δείξατε επίσης σεβασμό, ο σύλλογος σας πιστεύει και μπορείτε να πετύχετε σίγουρα πολύ περισσότερα πράγματα. 

Ημασταν μαζί δύο χρόνια, περάσαμε πολλά και ό,τι χρειαστείτε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Το καλό του Παναθηναϊκού είναι πάνω από πρόσωπα, φροντίστε να δώσετε και τη ψυχή σας για να τελειώσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια των δύο, στην τελευταία τους επίσκεψη στο Κορωπί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.