ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εξαιρετικός ο Καρούντζος!

Ο Διονύσης Καρούντζος κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο φαίνεται από τα στατιστικά του!

Εξαιρετικός ο Καρούντζος!

Για την ακρίβεια ο πολίστας του Παναθηναϊκού, είναι ο τρίτος καλύτερος περιφερειακός του πρωταθλήματος με 43 βαθμούς (5ος στη γενική βαθμολογία). Την ίδια στιγμή είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 28 γκολ  ενώ ο Τόμισλαβ Πρίμορατς είναι 17ος και ο Τζον Κόνγουέι είναι 28ος.

Όσον αφορά την κατηγορία καλύτερος φουνταριστός, ο Γιώργος Αφρουδάκης είναι 5ος  (15ος στη γενική βαθμολογία) ενώ ο Μιχαήλ Σαρτζετάκης είναι 16ος. Επιπλέον, ο Φίλιππος Καραμπέτσος είναι τρίτος καλύτερος τερματοφύλακας (25ος στη γενική βαθμολογία) ενώ στην κατηγορία καλύτερος αμυντικός ο Γιώργος Τοράκης είναι 15ος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.