ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο και τον διευθυντή ποδοσφαίρου Τάκη Φύσσα! Τι δήλωσαν οι δύο άνδρες.

Τέλος Φύσσας και Βόκολος από Παναθηναϊκό!

Ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τους Φύσσα και Βόκολο, με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο Τάκης Φύσσας κατείχε το πόστο του διευθυντή ποδοσφαίρου στο τμήμα από τον Αύγουστο του 2014, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος εκείνο του τεχνικού διευθυντή από τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Έτσι μετά και απ’ αυτές τις σαρωτικές αλλαγές στο τμήμα, μένει να φανούν οι λόγοι που έπεσαν οι «τίτλοι τέλους» για τη συνεργασία των δύο ανδρών με το σύλλογο, αλλά και ποιοι θα αναλάβουν την αντικατάστασή τους.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο. 

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους». 

Δήλωση Τάκη Φύσσα:

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει». 

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου:

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...