ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εσιέν: «Μου έκαναν διάρρηξη και χάσαμε»

Στη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε αναφέρθηκε ο Μάικλ Εσιέν, με ποστάρισμά του στο instagram.

Εσιέν: «Μου έκαναν διάρρηξη και χάσαμε»

Ο Γκανέζος έγραψε για τη διάρρηξη που του έγινε στο σπίτι του, αλλά και τη χθεσινή ήττα από την Ξάνθη. «Πέρασα την πρώτη μου άσχημη εβδομάδα στην Αθήνα. Μου έκαναν διάρρηξη στο σπίτι την Τετάρτη και χάσαμε το Σάββατο. Οι δυνατοί πάντα επιβιώνουν. Περιμένω με ανυπομονησία τη νέα εβδομάδα», έγραψε ο Εσιέν.

Experienced my 1st bad week in Athens.My home burgled on Wednesday & defeat on Saturday.#iamasurvivor.looking fwd to new week.The strong will always survive💪🏿#jahlives#Pao🍀

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien® (@iam_ess) στις

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.