ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ήττα στο ντέρμπι για τις «πράσινες»

Στο ντεμπούτο του Κώστα Παπαδόπουλου στον «πράσινο» πάγκο, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 57-49, για την 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ήττα στο ντέρμπι για τις «πράσινες»

Το «τριφύλλι» πήγε στη Θεσσαλονίκη με στόχο το διπλό, αλλά τελικά έφυγε με την ήττα, μπαίνοντας σε μπελάδες ακόμα και για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, καθώς ο 3ος ΠΑΟΚ πλησιάσε σε απόσταση ενός πόντου.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό έχει χάσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο, αλλά μετά και τη σημερινή ήττα, κινδυνεύει ακόμα και η 2η θέση, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

1402043

Το ματς

Οι «πράσινες», ήταν αυτές που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και πήραν αρχικά το προβάδισμα (3-7).  Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν ωστόσο και μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, βρέθηκαν μπροστά με διαφορά δύο πόντων, για το 18-16.

Ίδιο ξεκίνημα για το «τριφύλλι» και στη δεύτερη περίοδο για το 18-23, μέχρι ο ΠΑΟΚ να ανακτήσει το προβάδισμα και να βρεθεί μπροστά με 26-23. Μάλιστα, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς σκορ, βοήθησε τον ΠΑΟΚ, ώστε να βρεθεί στο ημίχρονο με διαφορά οκτώ πόντων, για το 33-25.

ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Οι παίκριες του Κώστα Παπαδόπουλου, έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια στην τρίτη περίοδο για να επιστρέψουν στο ματς και με ένα τρελό σερί 12-0, κατάφεραν και μείωσαν στον πόντο, 40-39. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ σε ένα δύσκολο σημείο, με αποτέλεσμα και στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου να έχουν το προβάδισμα με 48-43.

Η τελευταία περιόδος, άνηκε στην ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς το «τριφύλλι» μπλόκαρε από την αρχή επιθετικά και δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, γνωρίζοντας μία ήττα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 33-25, 48-43, 57-49

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ