ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ψυχολογικές «ντόπες» από Αλαφούζο ενόψει Ατρόμητου

Στο Γ. Καλαφάτης βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος και εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ενώ τους στήριξε για την ήττα από την Ξάνθη. Παράλληλα είχε και συνομιλία με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ψυχολογικές «ντόπες» από Αλαφούζο ενόψει Ατρόμητου

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως το συνηθίζει πριν από κομβικά ματς της ομάδας του «τριφυλλιού», θέλησε να δείξει στους ποδοσφαιριστές την αμέριστη στήριξή του, ενόψει και της ρεβάνς για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Τετάρτη (10/02) και σε συνομιλίες που είχε μαζί τους, τους ενθάρρυνε παρά το άσχημο εντός έδρας αποτέλεσμα με την Skoda Ξάνθη.

Παράλληλα, είχε και ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας Αντρέα Στραματσόνι, ξεκαθαρίζοντας του πως πιστεύει στο έργο του και τις δυνατότητές του.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.