ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Μας κόστισε η τραγική υποδοχή»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε ότι η τραγική υποδοχή που είχε η ομάδα του, δεν της έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει τη νίκη.

Ανδρεόπουλος: «Μας κόστισε η τραγική υποδοχή»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή, όσο και στη συνέχεια των υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Νομίζω ότι η υποδοχή μας ήταν τραγική και δεν μας έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό έγινε στα δύο πρώτα σετ, στο τρίτο σετ που διορθώθηκε δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει η επίθεσή μας. Άρα μοιραία ήρθε η ήττα. Η «4άδα» ήταν δύσκολη και νομίζω μετά τη σημερινή ήττα έγινε δύσκολη έως απίθανη. Εμείς όμως σε κάθε παιχνίδι θα διεκδικούμε το καλύτερο».

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κύπελλο άλλη διοργάνωση θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα για τη νίκη».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.