ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΜΑ» ΓΙΑ ΠΑΟΚ

«Κλειδί» ο Βιγιαφάνιες

Με τον Λούκας Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού μέσου ή ακραίου επιθετικού αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Κλειδί» ο Βιγιαφάνιες

Ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε κάποιες δοκιμές, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει αύριο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είναι το που θα παίξει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος επιστρέφει στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Ιταλός δοκίμασε στο Κορωπί σύστημα 4-2-3-1 με τον Αργεντινό να αγωνίζεται ως «δεκάρι», αλλά και 4-3-3, με τον ποδοσφαιριστή να πηγαίνει στα πλάγια. Όπως και να χει, ο «Βίγια» θα είναι βασικός. Μένει να δούμε σε ποια θέση θα αγωνιστεί.

Σε ό, τι έχει να κάνει, αναλυτικά, με το βασικό σχήμα της ομάδας, κατά πάσα πιθανότητα σε 4-2-3-1, ο Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τους Τελάντερ, Κουτρουμπή (Μολέδο). Αριστερά θα παίξει ο Πράνιτς και δεξιά ο Μέστο. Στα χαφ, προβάδισμα έχουν οι Λουντ, Αμπέντ, με ελεύθερο τον Βιγιαφάνιες. Ο Μπεργκ θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, αριστερά ο Βλαχοδήμος και δεξιά ο Καλτσάς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE