ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΒΙΝΣ ΧΑΝΤΕΡ

«Νιώθω ευλογημένος, θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

«Πεινασμένος» για τίτλους με τον Παναθηναϊκό ήρθε στην Αθήνα ο Αμερικανός σέντερ - φόργουορντ, Βινς Χάντερ!

«Νιώθω ευλογημένος, θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Βινς Χάντερ, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και να ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο Αμερικανός σέντερ – φόργουορντ, τον οποίο περίμενε ο Σάνι Μπετσίροβιτς, στο «Ελ. Βενιζέλος», μπήκε από την αρχή στο… νόημα.

«Είμαι χαρούμενος για την προοπτική που μου δίνεται να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Όλοι με έχουν ενημερώσει για την ομάδα. Θέλω να φέρω ενέργεια. Είμαι επίσης ένας εξαιρετικός ριμπάουντερ. Θα προσπαθήσω να τα βάλω όλα αυτά στο παρκέ», τόνισε, αρχικά, ο Αμερικανός για να προσθέσει:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...