ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: «Ιδιαίτερο ματς για μένα»

Ιδιαίτερο για τον ίδιο και την καριέρα του χαρακτήρισε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Βίκτορας Κλωναρίδης, μιλώντας στη Nova.

Κλωναρίδης: «Ιδιαίτερο ματς για μένα»

O επιθετικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που θα κρίνουν το νικητή στην αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει ψυχολογικά μετά το 2-2 κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερο ματς για εμένα. Ξεκίνησα την καριέρα μου στην ΑΕΚ, μεγάλωσα σε αυτή την ομάδα. Είναι ένα ματς ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες και πάντα θα έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να παίξεις παντού. Αν πάρω την ευκαιρία μακάρι να σκοράρω σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι, αυτή την φορά ως παίκτης του Παναθηναϊκού».

Για την ψυχολογία που βρίσκεται η ομάδα μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι 2-0 και δεν νικάς. Είμαστε δυνατοί ψυχολογικά και πιστεύω πως την Κυριακή θα νικήσουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τι θα κρίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Όποια ομάδα πιστέψει περισσότερο στην νίκη θα κερδίσει. Ο προπονητής έχει ένα σχέδιο και με αυτό θα παίξουμε. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση και η εικόνα της είναι φυσικό επακόλουθο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...