ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέες διακρίσεις για τη Σκοποβολή στη Σπάρτη

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, η ομάδα σκοποβολής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έλαβε μέρος στον αγώνα που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 27-28/2 ο Σκοπευτικός Όμιλος Λακεδαιμονίων «ΛΕΩΝΙΔΑΣ» στη Σπάρτη. Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη της αδικοχαμένης Γεωργίας Γερουλακου.

Νέες διακρίσεις για τη Σκοποβολή στη Σπάρτη

Οι πράσινοι εκπροσωπήθηκαν από 12 αθλητές, οι οποίοι έλαβαν μέρος σε 5 αγωνίσματα, με απολογισμό 4 μετάλλια.

Την ίδια στιγμή, στο αεροβόλο πιστόλι αντρών ο Δημήτρης Κατσίρης κατέλαβε την 3η θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Ο Παναγιώτης Βαρταλας με μέτρια απόδοση γα τις δυνατότητες του κατέλαβε την 5η θέση. Επιπλέον,  ο Αργύρης Τατσιωνας συνεχίζει την ανοδική του πορεία και κατέλαβε την 8η θέση,ο Μιχάλης Γούγης τη 10η θέση και ο Θοδωρής Λουκοπουλος τη 12η θέση.

Ταυτόχρονα, στο αεροβόλο τουφέκι Γυναικών η Ελένη Μπαβέλα, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση με τη φανέλα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, κατέλαβε την 1η θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Στο αεροβόλο τουφέκι αντρών ο Δημήτρης Αγγέλου κατέλαβε τη 2η θέση με ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.036 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών η Ειρήνη Πατεράκη κατέλαβε την 3η θέση και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και η Ιφιγένεια Αρβανίτη την 7η θέση. Και οι δυο κοπέλες είχαν μέτρια απόδοση σε σχέση πάντα με τις δυνατότητές τους. Τέλος, στην κατηγορία παίδων, τα αδέρφια Λουκοπουλοι κατέκτησαν την 4η και την  5η θέση αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους διοργανωτές: «Για ακόμα μια φορά το τμήμα Σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. ευχαριστεί τους διοργανωτές για την άριστη προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα και φυσικά για τη φιλοξενία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.