ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του τροπαίου»

Χαρούμενος για την παρουσία του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας, ήταν ο Γιώργος Ρούσης, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική απουσία της Μαρίας Νομικού.

Ρούσης: «Μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του τροπαίου»

Ο προπονητής της ομάδας του «τριφυλλιού» μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό «παρών» και θα στηρίξει τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας:

«Είμαι χαρούμενος που ο Παναθηναϊκός δίνει το «παρών» σε αυτό το Final 4. Έχει διπλή σημασία αυτή η διοργάνωση στη Χίο, λόγω όλων αυτών που συμβάντων στα ακριτικά νησιά με τους πρόσφυγες. Καλούμε τον κόσμο να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει βόλεϊ.

Το κύπελλο δεν έχει σχέση με το πρωτάθλημα και συνεπώς δεν έχει σημασία τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Ο θεσμός είναι διαφορετικός και βαραίνει και αγχώνει περισσότερο. Κρίνεται τίτλος και το κίνητρο είναι μεγαλύτερο.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι ο τίτλος και γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Θα ήθελα οι παίκτριες μου να με εκπλήξουν και να κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μυστικά καθώς η σεζόν έχει προχωρήσει αρκετά. Το παράπονο μου είναι ότι θα ήθελα μια φορά να ερχόμουν ως φαβορί».

Για το φαινόμενα της βίας στον αθλητισμό: «Είμαι γενικά κατά της βίας ως άνθρωπος. Με τους αντίπαλους προπονητές και τις αντίπαλες αθλήτριες δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».

Για την απουσία της Μαρίας Νομικού και για το αν η καλή εμφάνιση της ομάδας μας στο Ρέντη το περασμένο Σάββατο, δίνει παραπάνω ελπίδες: «Η Νομικού είναι βασικότατο στέλεχος. Η ομάδα χτίστηκε γύρω της. Είναι από τις σημαντικότερες προσθήκες που κάναμε το καλοκαίρι και μας θα μας έδινε παραπάνω λύσεις. Δυστυχώς δεν θα την έχουμε. Οφείλουμε να παίξουμε και για αυτή και να καλύψουμε το κενό της. Θα προσπαθήσουμε να μην φανεί η απουσία της.

Όσο για την παρουσία μας στα ματς με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, κάτι δεν κάναμε σωστά, αφού τα χάσαμε και τα δύο. Ήμασταν βελτιωμένοι στο Ρέντη, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα για να κερδίσουμε αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...