ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Βέτο για Γκιρτζίκη!

Την άμεση κατάργηση της ΕΠΟ και την αντικατάσταση του Γκιρτζίκη στο Δ.Σ. θέλει ο Παναθηναϊκός για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Πολιτεία και να συζητήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Βέτο για Γκιρτζίκη!

Οπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από προχθές το βράδυ και είναι διατεθειμένοι  να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και να συνεργαστούν, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με μια, όμως, προϋπόθεση, να αποχωρήσει άμεσα ο Γιώργος Γκιρτζίκης από την προεδρίας της ΕΠΟ.

«Πρώτα θα αποχωρήσει ο Γκιρτζίκης και μετά συζητάμε», είναι η θέση του των πράσινων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε το βράδυ από το εξωτερικό και ίσως σήμερα οριστεί σημείο και ώρα συνάντησης με Μελισσανίδη και Σαββίδη, προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Από την ΠΑΕ, πάντως, τόνιζαν ότι: «Δεν θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Είναι σοβαρά θέματα και θα πρέπει να γίνουν συσκέψεις με τη συμμετοχή των νομικών επιτελείων, αλλά και με μέλη της κυβέρνησης για να δούμε τι θα γίνει. Η όποια απόφαση ληφθεί θα πρέπει να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ