ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τέλος ο Ρούσης

Τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ρούση, ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. Προσωρινά τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλι.

Τέλος ο Ρούσης

Ο πρώην πλέον τεχνικός των «πρασίνων», μετά από 3.5 χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας, αποχωρεί από τη θέση του, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Το «τριφύλλι»  βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή και μέχρι να βρεθεί κάτι, χρέη θα αναλάβει η Άγκι Μπάμπουλι.

Η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Γιώργο Ρούση. Ευχαριστούμε θερμά τον coach για τα 3,5 χρόνια αγαστής συνεργασίας, καθώς και για τη στήριξή του στις δύσκολες στιγμές για το Σύλλογό μας. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην πορεία της καριέρας του.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και την ομάδα μέχρι νεωτέρας θα προπονεί η Άγκι Μπάμπουλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...