ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το θρυλικό επίτευγμα του Αντώνη Αντωνιάδη (Vid)

Δείτε το θρυλικό επίτευγμα του Αντώνη Αντωνιάδη, που πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα το 1971!

Το θρυλικό επίτευγμα του Αντώνη Αντωνιάδη (Vid)

Πριν από 45 χρόνια ακριβώς (9 Μαρτίου 1971), συνέβη κάτι ανεπανάληπτο στο «Γκούντισον Παρκ», στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκό με την Έβερτον, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες για το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης, λοιπόν πέτυχε κάτι αξιοσημείωτο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Παναθηναϊκού, με το νούμερο 9 στην πλάτη, σκόραρε το 9ο του γκολ στη διοργάνωση, 9 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα κι ενώ το ρολόι έδειχνε 21:00 ακριβώς.

Με αυτό το γκολ, ο “ψηλός” χάρισε στην ομάδα του την ισοπαλία με 1-1 και με το 0-0 στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, οι “πράσινοι” πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Το διπλό ήταν προ των… πυλών, όμως στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Γκλένκερ, δεν υπέδειξε καθαρό φάουλ του Ρόιλ στον Οικονομόπουλο και ο Τζόνσον ισοφάρισε σε 1-1.

Έβερτον: Ράνκιν, Ράιτ, Κένον, Χάρβεϊ, Κένταλ, Νιούτον, Μπολ, Χάσμπαντ (8’ Τζόνσον), Ρόιλ, Χαρστ, Μόρισεϊ

Παναθηναϊκός: Οικονομόπουλος, Τομαράς, Βλάχος, Ελευθεράκης, Καμάρας, Σούρπης, Γραμμός, Φυλακούρης, Αντωνιάδης, Δομάζος, Καψής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ