ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕΡΙ

«Κλείδωσε» την 5η θέση!

Ο Παναθηναϊκός, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, έφτασε στη νίκη επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.

«Κλείδωσε» την 5η θέση!

Οι «πράσινοι» πήραν μία σχετικά εύκολη νίκη με 3-1 σετ επί του Παμβοχαϊκού, στο κλειστό τη Κυψέλης και κλείδωσε την 5η θέση του Πρωταθλήματος.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ του αγώνα. Στο σημείο εκείνο και με τον Γκιμαράες στο σερβίς οι “πράσινοι” έκαναν το 10-1 και έβαλαν τις βάσεις για την κατάκτηση του. Έτσι ανώτερος σε όλους τους τομείς, με καλό σερβίς, μπλοκ και χωρίς να απειλείται στο ελάχιστο επιθετικά από τους «απέναντι», προηγήθηκε άνετα με 25-10.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2015-2016)

Στο 2ο σετ ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε πολύ καλά. Τα λάθη κόστισαν στους “πράσινους” με αποτέλεσμα ο Παμβοχαϊκός να προηγηθεί με 8-5 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.  Το καλό μπλοκ της ομάδας του Παμβοχαϊκού είχε ως αποτέλεσμα οι “πράσινοι” να βρεθούν πίσω στο σκορ με 16-9. Τελικά, ο Παναθηναϊκός έχασε το 20 σετ με 25-17 κι όλα ξεκίνησαν από το…μηδέν.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÌÂÏ×ÁÉÊÏÓ (VOLLEYLEAGUE 2015-2016)

Στο 3ο σετ και οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, προηγούμενος με 8-6. Με τον Ροντρίγκο να προσπαθεί να “παίξει μόνος του” η ομάδα του Βραχατίου μείωσε προσωρινά σε 12-10, αλλά και πάλι τα λάθη των φιλοξενούμενων με το καλό ‘πράσινο” μπλοκ άνοιξαν τη διαφορά στο 16-11 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός εν τέλει, κατέκτησε το 3ο σετ με 25-18 και έκαναν το 2-1.

1426841

Με εκπληκτικό μπλοκ οι “πράσινοι” πήγαν προηγούμενοι με 8-4 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του 4ου σετ. Τα εκατέρωθεν λάθη στη συνέχεια, ευνόησαν τον Παμβοχαϊκό, που μείωσε προσωρινά σε 16-12. Οι λιγοστές… εκλάμψεις του Κάιο δεν στάθηκαν όμως αρκετές στους φανερά… αλλού φιλοξενούμενους για να “μπούνε” ξανά στο σετ κι έτσι το τριφύλλι, με κορυφαίο το Μαρούλη, πανηγύρισε με 25- μία ακόμη εντός έδρας νίκη.

Τα σετ: 25-10, 17-25, 25-18, 25-21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Γκιμαράες, Φερρέιρα, Κανέλλος, Πανταλέων, Παπαδόπουλος, λίμπερο ο Πολυχρονιάδης, Ρεζκ, Σούρδι.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Δημητριάδης, Γκρόενβελντ, Βαν Ντορν, Ροντρίγκο, Κάιο λίμπερο ο Εφραιμίδης, Ωρολογάς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ