ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έτοιμες για τον τίτλο οι Κορασίδες

Μια νίκη ψάχνουν οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Κρόνο Γέρακα, ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Έτοιμες για τον τίτλο οι Κορασίδες

Οι «πράσινες» είναι «αγκαλιά» με τον τίτλο, καθώς προηγούνται με 2-1 νίκες και σήμερα στις 21:00, στο κλειστό γήπεδο «Π. Γιαννακόπουλος», θα έχουν την ευκαιρία να το κατακτήσουν για δεύτερη σερί χρονιά, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Γέρακα.

Φυσικά για να τα καταφέρουν, θέλουν και τη συμπαράσταση από τον κόσμο της ομάδας, ώστε να προσθέσουν άλλο ένα τίτλο για το σύλλογο και την ιστορία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...