ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Λάκοβιτς για τον Μίντλετον

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ντάριλ Μίντλετον, μίλησε ο Γιάκα Λάκοβιτς, σε συνέντευξή του στον ισπανικό Τύπο.

Ο Λάκοβιτς για τον Μίντλετον

Ο 37χρονος πλέον άσος, ρωτήθηκε για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του και παρά το γεγονός πως έχει αγωνιστεί δίπλα σε πολύ μεγάλους παίκτες, επέλεξε τον Ντάριλ Μίντλετον με τον οποίο βρέθηκαν μαζί στον Παναθηναϊκό.

Όπως υποστήριξε ο Σλοβένος, που πλέον αγωνίζεται στη 2η ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο Μίντλετον του έμαθε πολλά, όταν ο Λάκοβιτς ήταν ακόμα σε νεαρή ηλικία.

«Είχα σπουδαίους συμπαίκτες και πήρα πολλά από αυτούς, αλλά ξεχωρίζω τον Ντάριλ Μίντλετον. Ήμασταν μαζί στον Παναθηναϊκό, εγώ τότε ήμουν νεαρός και μου έμαθε πολλά. Κυρίως το να δουλεύω σκληρά και να συμπεριφέρομαι σωστά, αν θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο», τόνισε ο Λάκοβιτς.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...