ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χριστόπουλος: «Θα τα ξαναπούμε άμεσα»

Ο εκ των εμπνευστών της ιδέας, Αριστείδης Χριστόπουλος, εξέφρασε την χαρά του για την σημερινή εκδήλωση!

Χριστόπουλος: «Θα τα ξαναπούμε άμεσα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστείδης Χριστόπουλος:

«Είναι μια πολύ όμορφη και πρωτοποριακή κίνηση. Σε συνέχεια της συνεργασίας με την Microsoft ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε το μοναδικό συλλεκτικό τηλέφωνο που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη. Πρόκειται για έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μύθος αυτός σε συνεργασία με τέτοιους συμπαίκτες όπως η Microsoft Hellas και με την εγγύηση ποιότητας των Pao Shop μόνο τέτοια αποτελέσματα μπορεί να έχει. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, Πάνο Φαρόπουλο και Βάσω Καλαντέρη, αλλά και τους δημοσιογράφους της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», Δημήτρη Κοντό και Γιάννη Κουβόπουλο για τη βοήθειά τους.

Το κινητό αυτό έχει ένα μοναδικό application από το οποίο ο κόσμος μπορεί να αντλεί πληροφορίες για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Φωτογραφίες, βίντεο αλλά ευκαιρίες για να αξιολογήσει ο κόσμος τις γνώσεις του. Είναι αυτονόητο να τονίσουμε πως το περιεχόμενό του θα ανανεώνεται συνεχώς. Και να ξέρετε πως ακόμα δεν τελειώσαμε».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 27.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως «γεννήθηκε» η ιδέα: «Είναι ενέργειες που γίνονται στο εξωτερικό. Ο Διαμαντίδης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για κάτι τέτοιο και η Microsoft ο καλύτερος συνεργάτης. Όσο για τις λεπτομέρειες του κινητού… Ο κόσμος θα το βρει στα 300 ευρώ. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην αγορά. Θα το βρει στα PAO SHOP, στο paoshop.gr αλλά και στο κατάστημά μας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η αλήθεια είναι πως έχουμε σκεφτεί πολλά. Δε μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα ακομα. Η αρχή έγινε με το κινητό και τους επόμενους μήνες θα σας ξαναδώ πολλές φορές». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...