ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο τίτλος στις Κορασίδες του «τριφυλλιού» (pics)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού κατακτούν το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ, καθώς με νίκη μέσα στον Γέρακα, έκαναν το 3-2 στη σειρά των τελικών.

Ο τίτλος στις Κορασίδες του «τριφυλλιού» (pics)

Ο φετινός τίτλος, κρίθηκε μετά από μία σειρά πέντε αγώνων, όπου το πλεονέκτημα έδρας το είχε ο Κρόνος Γέρακα.

Στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι, οι Κορασίδες του Παναθηναϊκού κατάφεραν να κάνουν το μπρέικ και να πάρουν την εκτός έδρας νίκη με 44-31, αποτέλεσμα που τους έδωσε και τον τίτλο, για 2η συνεχόμενη χρονιά!

10_KYPELLO_PANTHINAIKOS_KORASIDES (1)

ΑΕΣΚΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 31-44 (2-3)

Τα δεκάλεπτα : 9-7,16-12,26-25,31-44

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Καντζιλιέρης – Αρχιμανδρίτης):Μαυράκη, Εζέτζα 7, Μουρίκη 7 (1), Τσέτα 6, Τζερεμέ, Συψή, Κυρίου, Γρύλλια 1, Τάρλα, Πράπα 14, Κασδαγλή 7, Κακούρη 2

Κρόνος Γέρακα (Χατζηιωαννίδης): Πέππα 3 (1), Βλαχοπούλου, Τσαφαρά 8 (1), Καρτάκη, Χειλάκη, Καζδαγλή, Κυριακάκη 4, Λιγνού, Τοτώνη 4, Γκούτσουλα, Θεοχάρη 6 (1), Τσιρογιάννη 6

16_KYPELLO_PANTHINAIKOS_KORASIDES

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...