ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χάλκινο ο Καμπούρης στο Κύπελλο

Ο Γιάννης Καμπούρης του Παναθηναϊκού, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του ελεύθερου πιστολιού 50m με δύο σκοπευτές.

Χάλκινο ο Καμπούρης στο Κύπελλο

Αναλυτικά:

«Το Σαββατοκύριακο 19-20/3 πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες του Κυπέλλου στα Πυροβόλα Όπλα 50 μέτρων που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε. στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, με στόχο τη στελέχωση της Εθνικής ομάδας. Συνολικά έλαβαν μέρος  21 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 11 συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Η γενική κατάταξη των αθλητών / αθλητριών προέκυψε από το σύνολο των επιδόσεων τους, συμμετέχοντας και στις δύο αγωνιστικές ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έλαβε μέρος  στο αγώνισμα του Ελεύθερου Πιστολιού 50m με δυο σκοπευτές.

Ο Γιάννης Καμπούρης με καλή και σταθερή επίδοση και τις 2 ημέρες (523/600, 522/600) κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Κατσίρης κατέλαβε την 6η θέση με καλή επίδοση την πρώτη ημέρα (522/600, 508/600).

Επόμενο ραντεβού για τους σκοπευτές του Τριφυλλιού  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26-27/3 με αγώνες στα 50μ του διοργανώνει η ΑΣΟΕΕ και 10μ του Νίκανδρου. Και οι 2 αγώνες θα διεξαχθούν  στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.