ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πεντάρα στον Λεβαδειακό

Εμφατική νίκη με σκορ 5-1, σημείωσε η Κ20 του Παναθηναϊκού απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού στο Κορωπί, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Πεντάρα στον Λεβαδειακό

Η ομάδα του «τριφυλλιού» δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα και πήρε μία άνετη νίκη, κάτι που δείχνει άλλωστε και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης, ήταν η συμμετοχή του 99άρη Θανάση Δημήτρουλα που ανέβηκε από την Κ17.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε από την αρχή πολύ δυνατά και κατάφερε μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης να ανοίξει το σκορ, με τον Παπανικολάου να κάνει το 1-0 με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Αγγελόπουλου από τα δεξιά.

Το δεύτερο τέρμα για το «τριφύλλι» δεν άργησε και πολύ να έρθει, καθώς στο 14′ ο Μπουζούκης μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια με δυνατό σουτ έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο Στάϊκός στο 45′ στάθηκε άτυχος και είδε το σουτ του, να πηγαίνει στο δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού.

Οι «πράσινοι», μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με στόχο να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα και αυτό δεν άργησε να συμβεί, με τον Μπουζούκη να σημειώνει από πλεονεκτική θέση το 2ο προσωπικό του γκολ στο 55′, έπειτα από την ασίστ του Σερβιλάκη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν σε 3-1 στο 71ο λεπτό της συνάντησης, αλλά από εκεί και πέρα ακολούθησαν ακόμα δύο γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού, που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1.

Στο 82′ ο Μίγγος από την άσπρη βούλα σημείωσε το τέταρτο γκολ για τον Παναθηναϊκό, ενώ το τελευταίο γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Παπανικολάου με σουτ, ένα λεπτό πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης,  Βαλμάς,  Σερβιλάκης (63’ Ζήκος), Θεοχάρης,  Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (63’ Κουντουριώτης),   Στάϊκος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (83’ Δημήτρουλας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ