ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πυράγρα

Συμφωνία κυρίων, κάνεις μόνο με κύριους

Η Πυράγρα κάνει την αρχή στο Panathinaikos24.gr και εξηγεί γιατί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει δίκιο όταν υποστηρίζει ότι δεν συμμετείχε σε "συμφωνία κυρίων".

Συμφωνία κυρίων, κάνεις μόνο με κύριους

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/3) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και διέψευσε ότι πριν τη διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ Ανδρών, είχε επιτευχθεί «συμφωνία κυρίων» μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να μη δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους…

Τι και αν την επιβεβαίωναν οι διοικούντες την ΕΟΠΕ και οι υπεύθυνοι των ΤΑΑ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ; Από τον Ολυμπιακό υποστήριζαν ότι δεν συνέβη ποτέ. Και η Πυράγρα τους πιστεύει. Δίκιο έχουν αυτοί, δεν έγινε ποτέ καμία «συμφωνία κυρίων»!

Μία «συμφωνία κυρίων» μπορεί να τηρηθεί μόνο από κύριους. Όποιος εμπλέκεται διοικητικά με τον Ολυμπιακό, ανεξαρτήτως τμήματος, δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη έννοια. Μπορεί να μην το κάνει εκούσια και απλώς να παρασύρεται από τη γενικότερη νοοτροπία που διαπνέει το σύλλογο. Η ουσία, όμως, είναι ότι αποκτά ένα μοτίβο συμπεριφοράς.

Για αυτό σας λέει η Πυράγρα… Η στάση των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Το αντίθετο ισχύει, θα έπρεπε να αιφνιδιάσει εάν την επιβεβαίωναν… Δηλαδή, να κρατούσαν το λόγο τους και να εφάρμοζαν τα συμφωνηθέντα.

Επιβάλλεται να κατανοήσουν όλοι, στον Παναθηναϊκό και στις άλλες μεγάλες ελληνικές ομάδες, σε όποιο άθλημα και αν δραστηριοποιούνται, ότι αν περιμένουν τη συνεργασία των εκπροσώπων του Ολυμπιακού για να το αναβαθμίσουν, τότε θα καταλήξουν… σκελετοί.

Γιατί η έννοια «Ολυμπιακός» είναι αντώνυμη με την ισονομία, την πρόοδο και τον υγιή ανταγωνισμό… «Ολυμπιακός» και στα ίσα, απλά δεν υφίσταται!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ