ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Αν είχε φωνή το Ο.Α.Κ.Α…

Ποιος θα μπορούσε να εξηγήσει καλύτερα τι θα συμβεί την Παρασκευή το βράδυ στο ΟΑΚΑ; Ή για να το θέσω διαφορετικά. Αν είχε «φωνή» το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τι θα έλεγε σε ένα φίλο του που ήθελε να μάθει τι θα γίνει αύριο στις 9:45μ.μ; Γράφει η Ρούλα Στεφανάκη.

Αν είχε φωνή το Ο.Α.Κ.Α…

Αν έχετε απορία, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τον φανταστικό διάλογο, που ακολουθεί.

Ο.Α.Κ.Α. «Βρε πάλι τα γιορτινά μου θα βάλω την Παρασκευή το βράδυ»! -«Γιατί καλέ; Τι γιορτάζεις πάλι;»

ΟΑΚΑ: «Τι γιορτάζω; Μα καλά δεν έχεις ακούσει τίποτα; Απόψε είναι η βράβευση του Διαμαντίδη μας. Η Ευρωλίγκα τιμάει τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα… -Και γιατί τον τιμάει τώρα;

ΟΑΚΑ: Γιατί αποφάσισε να μας αφήσει στα κρύα του λουτρού το καλοκαίρι. -Δηλαδή;

ΟΑΚΑ: Αμάν βρε παιδάκι μου. Δεν έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν; -Ναι κάτι έχω ακούσει.

ΟΑΚΑ: Ε γι αυτό. Επειδή είναι το τελευταίο του εντός έδρας ματς στο «top 16» η Ευρωλίγκα θα τον βραβεύσει. -Καλά μωρέ και συ. Πώς κάνεις έτσι; Τελευταία του χρονιά, το λες και το ξαναλές. Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να αλλάξει γνώμη.

ΟΑΚΑ: Ποιος; Ο Διαμαντίδης; Δεν παίζει αυτό. Αγύριστο κεφάλι. Άπαξ και το πε, τελείωσε. Παίρνει εκεί μια απόφαση, χωρίς να ρωτήσει το λαό του. Πώς αποφασίζεις έτσι κύριε; Είσαι ίνδαλμα, ζωντανός θρύλος. Το μπάσκετ σε χρειάζεται. Σκέφτηκες τις επιπτώσεις; Δεν καταλαβαίνεις τι δυστυχία θα σκορπίσεις στον μπασκετικό κόσμο; Πας εκεί ανακοινώνεις τέλος. Είναι πράγματα αυτά; Τέλος πάντων τι να πω. Ότι δεν μπορείς να αποφύγεις λένε, απόλαυσέ το… Κάθε του ματς, κάθε του λεπτό, μέχρι να κρεμάσει τη φανέλα. -Ποτέ μη λες ποτέ.

ΟΑΚΑ: Παιδί μου δεν ακούει άνθρωπο. Εδώ μέχρι και προσωπικό στοίχημα έχει βάλει ο Τζόρτζεβιτς να του αλλάξει γνώμη μέχρι το καλοκαίρι. -Κι αυτός δεν ήξερε δεν ρώταγε;

ΟΑΚΑ: Έλα ντε. Τέλος πάντων στο θέμα μας. Μεγάλη βραδιά που λες φιλαράκι θα είναι η αυριανή. -Ναι το κατάλαβα.

ΟΑΚΑ: Αυτό έλειπε. Αλλά όχι μόνο λόγω της βράβευσης. -Αλλά;

ΟΑΚΑ: Ο Παναθηναϊκός παίζει και ένα παιχνίδι σήμερα. Μην το ξεχνάς. Αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα και με νίκη είναι και με τη βούλα στα πλέι οφ! -Πολύ σημαντικό και αυτό. Και θα είναι εύκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό; Αυτή η πώς την είπες Τσιτεβίτα είναι καλή ομάδα;

ΟΑΚΑ: Χαχαχα. Τι Τσιτεβίτα παιδί μου. Τσεντεβίτα. Κοίτα δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Για να είμαστε σοβαροί. Έχει αποκλειστεί ήδη από τα πλέι οφ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσοχή. Ξέρεις πόσους πόντους έφαγε στο κεφάλι η ομάδα του Ομπράντοβιτς τις προάλλες; -Πόσους

ΟΑΚΑ: 30! -Μη μου πεις…

ΟΑΚΑ: Σου λέω. Γι αυτό δεν χρειάζονται μαγκιές και υπεροψία για να μη μας χαλάσει η γιορτή. Και ξέρεις εσύ τι μαγικές βραδιές έχω ζήσει με τον Παναθηναϊκό ε; -Ξέρω, ξέρω. Άλλωστε μου έχεις διηγηθεί τόσες και τόσες βραδιές που το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο. Σαν αυτή με τον Ομπράντοβιτς, με τον Αλβέρτη, με τον Γιασικεβίτσιους, τον Μπατίστ.… Με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Πφφφφ μα είναι τόσες πολλές. Πώς να τις θυμηθώ όλες;

ΟΑΚΑ: Αν να γεια σου, τώρα μιλάς σωστά. Άρα που καταλήγουμε;;;; -Που;;;;

ΟΑΚΑ: Μα καις και κάρβουνο αδελφάκι μου. Ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν την Παρασκευή το βράδυ σε μένα!!! -Βέβαια διότι αυτά δεν χάνονται.

ΟΑΚΑ: Έτσι μπράβο. Και συ σε καλό δρόμο είσαι. Αρχίζεις και μπαίνεις στο νόημα σιγά σιγά. Σε αφήνω όμως τώρα γιατί πρέπει να ετοιμαστώ, να βάλω τα καλά μου, να υποδεχτώ τους 18.000 χιλιάδες φίλους μου που θα έρθουν αύριο να παρακολουθήσουν τον Διαμαντίδη να βραβεύεται και τον Παναθηναϊκό να παίρνει την πρόκριση στα πλέι οφ»!!!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...