ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Η ΕΠΟ, το GREXIT και τα παλλόμενα πέη…

Μας απειλούν με grexit και μας κουνάνε το δάκτυλο, ρίχνοντάς μας ευθύνες! Ποιοι; Αυτοί που έφτασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο στον πάτο και στην πόρτα της εξόδου της Ευρώπης. Η κατάσταση, κύριοι, είναι για τα... παλλόμενα πέη. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Η ΕΠΟ, το GREXIT και τα παλλόμενα πέη...

Είναι αλήθεια ότι διανύουμε, πιθανότατα, τις πιο κρίσιμες ημέρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί οι περισσότεροι να μην ασχολείστε και να θεωρείτε ότι κάτι θα γίνει, κάποιος τρόπος θα βρεθεί και τελικά θα τη σκαπουλάρουμε. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα βγει, τελικά, εκτός Ευρώπης; Να με συμπαθάτε, αλλά δεν κατανοώ αυτή σας την αισιοδοξία. Εδώ τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Ο Σταύρος Κοντονής δεν κάνει πίσω, η ΕΠΟ συνεχίζει στο ίδιο βιολί και η ΦΙΦΑ δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Γιατί να το κάνει, άλλωστε;

Μέσα σ’ όλο αυτό τον χαμό, τα παράλογα δίνουν και παίρνουν, αγαπητά αδέρφια. Οι άνθρωποι που για διαφορετικούς λόγους οδήγησαν το ποδόσφαιρο σ’ αυτή τη θέση, τώρα έρχονται και μας κουνούν το χέρι. Αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να ζητήσουν συγγνώμη, έχουν το θράσσος να αποκαλούν φταίχτη τον Παναθηναϊκό! Ναι, ναι, καλά διαβάζετε. Τον Παναθηναϊκό, που είναι ο πρώτος που τα φωνάζει όλα αυτά, ο πρώτος που πολέμησε το σύστημα, ο πρώτος που απείχε από συναντήσεις (οι οποίες δεν έγιναν ποτέ) με υπόδικους!

Ερχεται τώρα ο κ. Κοντονής και βάζει στην ίδια ζυγαριά με την ΕΠΟ, τον Παναθηναϊκό! Είστε σοβαρός κ. Υφυπουργέ; Εχει ο Παναθηναϊκός κατηγορούμενους στις τάξεις του; Εχει εμπλακεί στην εγκληματική οργάνωση; Ή ελέγχει κανένα σύστημα και δεν το ξέρουμε; Οι παράγοντές του δεν ήταν αυτοί που πρώτοι είχαν προτείνει αυτό που λέτε τώρα, με τεράστια καθυστέρηση, εσείς; Να καρατομηθούν, δηλαδή, αυτοί που έχουν δικαστικές εκκρεμότητες και να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο;

Εντάξει, από τον Γκιρτζίκη και τον Μαρινάκη, περιμένουμε κατηγορίες, προπαγάνδες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε για τον Παναθηναϊκό. Αλλά και από εσάς κ. Υφυπουργέ; Κατηγορίες ανυπόστατες και λογικές αστείες, για να τα συμψηφίσετε όλα και να κρατήσετε ίσες αποστάσεις; Κατανοητό. Πολιτικός είστε. Αλλά, ξέρετε, κ. Κοντονή, όπου υπάρχει σκέψη, δεν καταπίνεται αμάσητο ότι “δίδεται” από τους πολιτικούς. Αυτό να το θυμάστε…

Αν έρθει το GREXIT, λοιπόν, υπεύθυνοι θα είναι η ΕΠΟ, ο Μαρινάκης με τις πρακτικές του και ο Υφυπουργός που τα έκανε σαλάτα, με τις ενέργειές του. Ολα τα υπόλοιπα είναι για… τα παλλόμενα πέη, μια και είναι και της μοδός.

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ