ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Σπουδαίος ο Διαμαντίδης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Σπουδαίος ο Διαμαντίδης»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σχολίασε τόσο το σημερινό παιχνίδι όσο και για τον μεγάλο αρχηγό, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος:

«Εγώ θέλω να επαναλάβω ότι είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό, καθώς βραβεύει έναν από τους καλύτερους αθλητές που είχε στο ρόστερ του. θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την παρουσία του εδώ και να τους διαβεβαιώσω πως όσο μπορούμε θα κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για κάποια… άγνωστα περιστατικά από την καριέρα του Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό κι αν θέλει να αποκαλύψει κάποιο, απαντώντας: «Είναι τόσα πολλά που δεν θέλω να διαλέξω. Ένα πράγμα θέλω να πω. Δεν ήταν μόνο σπουδαίος αθλητής, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος. Για εμάς στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, αυτό είναι κάτι που μετράει και με το παραπάνω».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για τον αγώνα ανέφερε: «Εύχομαι να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε ως το Final-4. Μακάρι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι κι η ομάδα μας να είναι η νικήτρια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.