ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

«Θέλω πολύ να πάμε στο Final-4» (vid)

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει τα αφιερώματα της στον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να μιλάει στο «Euroleague Magazine» και να εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί σε ακόμα ένα Final-4!

«Θέλω πολύ να πάμε στο Final-4» (vid)

Ο «3D» λίγες ημέρες μετά τη βράβευση του στην αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα, εκφράζει την επιθυμία του να βρεθεί σε ακόμα ένα Final-4 με τον Παναθηναϊκό, σχολιάζει την απόφαση του να σταματήσει στο φινάλε της σεζόν και μιλάει για τα χρόνια του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Euroleague Legend», Δημήτρης Διαμαντίδης:

Για το Final-4: «Ποιος δεν θέλει να πάει σε Final-4; Θέλω πολύ να πάμε εκεί, αλλά είναι δύσκολο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για την απόφαση του να σταματήσει στο τέλος της σεζόν: «Θέλω να σταματήσω και να είμαι καλός. Οχι να μην μπορώ να κουνηθώ. Φέτος θέλω να είναι η τελευταία μου σεζόν και να τελειώσω καλά».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό: «Ηθελα να παίξω και να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Τίποτα άλλο. Ούτε να είμαι ο ηγέτης ή ο αρχηγός. Ηθελα μόνο να παίξω με τους καλύτερους. Οι περισσότερες στιγμές στην ομάδα ήταν καλές. Είχα πολλές επιτυχίες με την ομάδα. Ολα αυτά τα 12 χρόνια, τα απόλαυσα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την καριέρα μου μέχρι τώρα. Δεν περίμενα αυτή την καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τις επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια: «Παίζω μπάσκετ, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου. Αν έχεις ένα προσόν και αυτό είναι καλό για την ομάδα και τη βοηθά, είναι καλό. Προσπαθώ να βοηθώ με τον τρόπο μου. Αν μπορώ να παίξω άμυνα, θα το κάνω. Αν μπορώ να πασάρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να σκοράρω, θα το κάνω. Αν μπορώ να κλέψω τη μπάλα, θα το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι ιδιαίτερο, αλλά το παιχνίδι μου δίνει ο,τι μπορώ να κάνω».

Για τον πρώτο του Ευρωπαϊκό τίτλο, στην Αθήνα το 2007: «Ηταν ο πρώτος τίτλος Euroleague. Εγινε στην Αθηνα μπροστά στους φιλάθλους μας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από το ξεκίνημα του:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.