ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελιοτ Ουίλιαμς (pic)

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο instagram, ο Ελιοτ Ουίλιαμς θυμήθηκε τον θάνατο της μητέρας του, σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ελιοτ Ουίλιαμς (pic)

Δείτε το συγκλονιστικό post του Αμερικανού στο instagram:

«Η 3η Απριλίου είναι πάντα μία δύσκολη μέρα για μένα. Πάνε τρία χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου. Θυμάμαι που έπαθα ρήξη αχιλλείου του 2013 πριν “φύγεις” και σου έλεγα πως δεν νομίζω να παίξω ξανά μπάσκετ, επειδή ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός σε τρία χρόνια για μένα.

Σε θυμάμαι να κάθεσαι στο κρεβάτι και να μου λες: “κοίτα, Ελιοτ, έχεις το αίμα μου μέσα σου και δεν τα παρατάμε ποτέ. Παλεύω με τον καρκίνο 14 χρόνια. Δεν θέλω να ξαναπείς κάτι τέτοιο”. Αυτό μου έμεινε και ξέρω πως τώρα είσαι στον παράδεισο περήφανη που ακολουθώ ακόμη το όνειρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις πάρα πολύ, μαμά. Συνέχισε να με προσέχεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...