ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον κόουτς»

Για τη σχέση που έχει με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς την προσωπική του απόδοση, αλλά και την εικόνα της ομάδας στο ματς με την ΑΕΚ, μίλησε ο Έλιοτ Ουίλιαμς στη συνέντευξη Τύπου.

Ουίλιαμς: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον κόουτς»

Ο 26χρονος φόργουορντ των «πρασίνων», μιλώντας για την εικόνα της ομάδας κόντρα στην Ένωση, αναφέρθηκε στα λάθη του β’ μέρους που έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν αλλά και να προηγηθούν στο ματς, ενώ σε σχόλιό του για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Τζόρτζεβιτς, είπε πως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό οφείλεται στον προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Βγήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν καλοί στην άμυνα. Κάναμε λάθη στην επίθεση στο δεύτερο μέρος. Είναι εξαιρετική ομάδα η ΑΕΚ, κυρίως στους περιφερειακούς. Ο κόουτς μας κράτησε συγκεντρωμένους και ενωμένους όταν ήμασταν πίσω στο σκορ. Έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι και νικήσαμε».

Για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είναι ωραία που έχω πολύ καλή σχέση με τον κόουτς. Μιλάμε καλά για το μπάσκετ και έχω αυτοπεποίθηση όταν παίρνω την μπάλα.  Ξέρω τι μπορώ να κάνω, να δημιουργήσω, να κάνω ένα καλό σουτ για να σκοράρω».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...