ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τρίτη σερί νίκη για τους Νέους

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού συνέχισαν το σερί επιτυχιών, επικρατώντας το πρωί της Κυριακής με 3-0 της Βέροιας, στο «Γ. Καλαφάτης», σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K20.

Τρίτη σερί νίκη για τους Νέους

Οι «πράσινοι» ήταν σε όλο το παιχνίδι καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους, «καθαρίζοντας» από το πρώτο ημίχρονο την ομάδα της Βέροιας.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανοίξει αρκετά νωρίς το σκορ στο παιχνίδι, καθώς στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, έφτασε στο 1-0, όταν ο Μπουζούκης με προβολή έσπρωξε τη μπάλα προς τα δίχτυα, μετά από σέντρα του Σερβιλάκη.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (ÍÅÏÉ)

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε και 2ο γκολ, το οποίο ξεκίνησε από το σουτ του Μπουζούκη και την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα ο Παπανικολάου από κοντά να κάνει το 2-0 και να «καθαρίζει» από νωρίς το παιχνίδι για το «τριφύλλι».

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα δεν υπήρξε κάτι το σημαντικό, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το τρίτο γκολ για τον Παναθηναϊκό στο 89′, με τον Τριανταφυλλόπουλο να πλασάρει εύστοχα για το τελικό 3-0.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (ÍÅÏÉ)

ΣΚΟΡΕΡ: 18’ Μπουζούκης, 22’ Παπανικολάου, 89’ Τριανταφυλλόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ξενόπουλος,  Βαλμάς,  Σερβιλάκης (73’ Τριανταφυλλόπουλος), Θεοχάρης,  Μαυρομάτης, Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (65’ Κουντουριώτης), Αγγελόπουλος Β. (65’ Χατζηγιοβάννης), Στάϊκος, Παπανικολάου, Μπουζούκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Δελληγιάννης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Αργυρόπουλος, Δόρης, Μουδιος, Παπουτζίδης, Παπαδόπουλος, Ζιγκερίδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μαντώς και Αμαραντίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ