ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

«Ραντεβού αύριο όλοι στην Κυψέλη στις 15.00»

Την μίνι προετοιμασία της ομάδας για την φάση το πλέι-οφ του πρωταθλήματος αλλά και την αυριανή αναμέτρηση με τον Α.Ο Θήρας, σχολιάζει η Πέννυ Ρόγκα, μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr.

«Ραντεβού αύριο όλοι στην Κυψέλη στις 15.00»

«Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό… μετά από πολλές αλλαγές… μετά από μια πολύ δύσκολη μεταβατική περίοδο.Έχουμε να τα πούμε πολύ καιρό. Τα νέα της ομάδας είναι πολλά. Αλλά αύριο ξεκινάει για εμάς το δύσκολο μέρος του πρωταθλήματος. Η ΟΥΣΙΑ…

Πολλά πράγματα άλλαξαν μετά το ατυχές αποτέλεσμα του ημιτελικού στο κύπελλο απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό μας. Για ακόμα μια φορά βρεθήκαμε κοντά στην πηγή και δεν καταφέραμε να πιούμε νερό. Χωράνε πολλές δικαιολογίες για να δώσουμε αλλά η ομάδα προτίμησε να σκύψει το κεφάλι και να συνεχίσει την δουλειά για τον επόμενο στόχο της. Άλλωστε το πρωτάθλημα αποτελεί για εμάς ένα ακόμα στόχο τον οποίο τώρα ξεκινάμε να τον κυνηγάμε. Η αλλαγή του προπονητή ήταν για όλες μας κάτι δυσάρεστο, αλλά οφείλουμε όλες μας να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε πιο σκληρά και συνειδητοποιημένα για τον επόμενο στόχο μας.

Η ομάδα εδώ και δυο βδομάδες είχε μπει σε ρυθμούς μίνι προετοιμασίας που ήταν κατά μια έννοια ένας τρόπος για να μας γνωρίσει και ο νέος προπονητής. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά έτσι ώστε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την σειρά των δύσκολων αγώνων των play-off. Αύριο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Σαντορίνης με την οποία έχουμε συναντηθεί τις περισσότερες φορές φέτος στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Θα έλεγε κανείς πως γνωριζόμαστε καλά.

Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν και τον νικητή του αγώνα. Όποια ομάδα παραμείνει συγκεντρωμένη στην τακτική της και κάνει τα λιγότερα λάθη αυτή θα πάρει και το παιχνίδι. Οι ημιτελικοί κρίνονται στις δυο νίκες, επομένως με νίκη μέσα στην κυψέλη και νίκη μέσα στην Σαντορίνη πάμε τελικούς.

Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά να πω πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος μας. Η ώρα του ματς κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσέλευση του κόσμου αλλά τον θέλουμε δίπλα μας. Μας δίνει ρυθμό, πάθος, δύναμη και είναι ο έβδομος παίκτης μας. Μαζί του μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ραντεβού αύριο όλοι στην Κυψέλη στις 15.00 για να πάμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας…

Σας περιμένω»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE