ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ

Τον φέρνει ο Στραματσόνι…

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε επαφή με τον Ροντρίγκο Παλάσιο, προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Τον φέρνει ο Στραματσόνι…

Τελικά μόνο φήμη δεν ήταν το σενάριο περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, για τον Ροντρίγκο Παλάσιο, από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, προ ημερών, καθώς όπως φαίνεται, η ιστορία έχει… συνέχεια.

Σύμφωνα με τη σημερινή «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι, έχει έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της Ίντερ, έχοντας πάρει μάλιστα το «πράσινο φως» από τον Γιάννη Αλαφούζο, όσον αφορά το κόστος, που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση.

Η υπόθεση-όπως ενημερωθήκατε χθες-δεν είναι εύκολη, καθώς πηγές από την Ιταλία, κάνουν λόγο για άρνηση των «νερατζούρι», στην παραχώρηση του Αργεντινού, ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τον προπονητή της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, καθώς αν ο Ιταλός δε συνεχίσει στο «Σαν Σίρο», τότε και ο Παλάσιο, δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.483 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η υπόθεση είναι στη φάση της διερευνητικής συζήτησης, με τον «Στράμα» να προσπαθεί, κυρίως να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση, με το ενδιαφέρον για τον Παλάσιο, από πλευράς Παναθηναϊκού, να μοιάζει δεδομένο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...