ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Ηγέτης ο Διαμαντίδης, όχι εγώ»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς δεν αποδέχεται το ρόλο του ηγέτη, καθώς θεωρεί πως στον Παναθηναϊκό υπάρχουν άλλοι παίκτες σε αυτή τη θέση, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Τζέιμς Γκιστ.

Ουίλιαμς: «Ηγέτης ο Διαμαντίδης, όχι εγώ»

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού, που έχει ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας με τις εμφανίσεις του, μίλησε στο «Goal», για το ρόλο του ηγέτη, τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Εφές, αλλά και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι εγώ ο απόλυτος ηγέτης. Η ομάδα έχει πολλούς ηγέτες, όπως οι Διαμαντίδης, Γκιστ και τόσοι άλλοι παίκτες που μπορούν κάθε στιγμή να βγουν μπροστά. Δεν υπάρχω μόνο εγώ σε αυτόν τον ρόλο. Εγώ απλά μπαίνω στο παρκέ θέλοντας να είμαι όσο πιο επιθετικός μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Έτσι έγινε με την ΑΕΚ. Είδα ότι η ΑΕΚ είναι σκληρή και έπρεπε ο Ουίλιαμς να γίνει σκληρός και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της. Αυτό έκανα. Ήμουν επιθετικός και έκανα ό,τι μπορούσα για να κερδίσουμε. Και κερδίσαμε, κι αυτό είναι το σημαντικό».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το τελευταίο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, είπε: «Ξεκινήσαμε καλά και παίξαμε όπως ήθελε ο κόουτς, αλλά στη συνέχεια κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και έπρεπε στο τέλος να βγω εγώ μπροστά αλλά και όλη η ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη».

Για την επόμενη «μάχη» κόντρα στην Εφές και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Τώρα υπάρχει μπροστά μας το ματς με την Εφές. Το μυαλό μας είναι εκεί και έχουμε το μυαλό μας μόνο στο πώς θα πάρουμε τη νίκη. Εμείς πάμε βήμα βήμα. Στην Α1 υπάρχουν τα πλέι οφ και μετά οι τελικοί. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει η Εφές και μετά είναι τα πλέι οφ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...