ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τέλος στο νικηφόρο σερί

Η ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού, ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης και έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί της.

Τέλος στο νικηφόρο σερί

Οι «πράσινοι» παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτεροι και είχαν την κατοχή ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Νέοι του Παναθηναϊκού έκαναν ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του 49ου λεπτού της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει  είτε με ένα καλό σουτ του Χατζηγιοβάννη, είτε σε τετ α τετ που είχε ο Παπανικολάου αλλά ο Στεφανίδης τον νίκησε.

ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το πλασέ του Τσιώλη μέσα από την περιοχή, ύστερα από ασίστ του Συρεγγέλα, ενώ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι δυο παίκτες του Αστέρα άλλαξαν ρόλους και ο δεύτερος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 12’ Τσιώλης, 63’ Συρεγγέλας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Κατσικαδάς, Ζήσης Γ., Ζήσης Α., Μακροστέργιος, Νάτσης, Ιγκόρ, Χάδιαρης, Συρεγγέλας, Τσιώλης, Γκρόσιος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κονίδας, Μαργαρίτης και Γκίτσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Kότσαρης, Βαλμάς, Σερβιλάκης (60’ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Κουντουριώτης), Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Λάμπρου), Στάικος, Παπανικολάου, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ