ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Πλεονέκτημα έδρας στην… προπαγάνδα

Τελικά η προπαγάνδα, έχει αναχθεί σε επιστήμη, μετά το πλεονέκτημα έδρας μετά από σφυρίγματα των «κακών γκρι», επιστρατεύτηκαν τα… βαριά όπλα των… γνωστών παπαγάλων, για να δημιουργήσουν κλίμα. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Πλεονέκτημα έδρας στην… προπαγάνδα

Μετά τον «ψ@@α» στον περσινό ημιτελικό της Μαδρίτης και το «γ@@@@@ε τους» στον τελικό κυπέλλου του 2009, επιστρατεύτηκαν οι «δημοσιογραφικοί» μέθοδοι προκειμένου να δημιουργηθεί εκ νέου κλίμα.

Φαίνεται πως ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού, από την Μπάμπεργκ και τη Ζαλγκίρις, πόνεσε πολύ και επειδή έρχεται και το πρωτάθλημα, πρέπει να βρεθούν νέοι τρόποι, για να μπορέσουν να βρεθούν στην επικαιρότητα.

Μάθαμε λοιπόν, πως ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Έλιοτ Ουίλιαμς και πως ο ίδιος έλαβε γνώση(!) για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, λίγες μέρες μετά, από τα δημοσιεύματα που έκανα λόγο για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον παίκτη.

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά βέβαια και το ρεπορτάζ δεν ήταν και πολύ κατατοπιστικό. Ο Ουίλιαμς θα είναι ο αντί-Χάκετ; Δηλαδή η πιο ακριβή επένδυση του Ολυμπιακού (μαζί με τον Γιανγκ), από τους ξένους που αποκτήθηκαν θα αποζημιωθεί και θα αποχωρήσει;

Τι ακριβώς ρώτησαν από τον Ολυμπιακό; Πόσο κοστίζει; Γιατί δεν τον πήραν τον Γενάρη για παράδειγμα;

Πως γίνεται η καλύτερη ομάδα της επταετίας (ασχολίαστο) στην Ευρώπη, να θέλει να πάρει παίκτη από τον Παναθηναϊκό; Αφού οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Πειραιά, συχνα-πυκνά, σε δηλώσεις τους, τονίζουν πως είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Γηραιάς Ηπείρου.

Τελικά μας έχετε μπερδέψει… Αλλά δεν πειράζει. Ρωτήστε για όποιον θέλετε. Εμείς ξέρουμε ότι ο Έλιοτ Ουίλιαμς θα παίζει στον Παναθηναϊκό (και) του χρόνου. Αν θέλετε πάντως ρωτήστε και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη… θα φύγει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE