ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αφοσιωμένοι»

Ο Παναθηναϊκός είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στη Λαμποράλ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Έλιοτ Ουίλιαμς, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Βιτόρια.

Ουίλιαμς: «Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αφοσιωμένοι»

Ο Αμερικανός άσος του «τριφυλλιού», εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το γεγονός πως θα αγωνιστεί στα πλέι οφ και αναφέρθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ώστε να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι κάτι το εξαιρετικό να αγωνίζεσαι στο επίπεδο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Λαμποράλ. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει στη Βιτόρια: «Απαιτείται να έχουμε πολλή περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με κάποιο εντός έδρας παιχνίδι. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο ματς αγωνιζόμενοι με πάθος».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Ουίλιαμς τόνισε: «Διαθέτουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν από την περιφέρεια. Επίσης, είναι πολύ καλοί και στο παιχνίδι κάτω από το καλάθι. Ειδικά ο Μπουρούσης είναι εξαιρετικός. Ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης. Πολύ καλός και στο πικ εν ποπ. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα δουλέψουμε λίγο ακόμη στο σκάουτινγκ. Το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.