ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπιέντοφ: «Να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς στη Βιτόρια»

Ο Γκόραν Μπιέντοφ, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι, από τα πρώτα δύο που γίνονται στη Βιτόρια, κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα για το Final-8 της Ευρωλίγκας.

Μπιέντοφ: «Να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα ματς στη Βιτόρια»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση και όπως τόνισε ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι «πράσινοι» θα πρέπει να διεκδικήσουν μία νίκη για να πάρουν το πάνω χέρι στη σειρά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Καλησπέρα σε όλους

Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική περίοδο της σεζόν, στο Top 8 που είναι το τελευταίο βήμα πριν το Final 4. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Λαμποράλ Κούτσα, μια ομάδα που έχει ως μεγάλο της όπλο την έδρα της.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζουν πως αν η σειρά φτάσει ως το τέλος της, αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι δηλαδή, θα γίνει στο γήπεδό τους. Έχουν κερδίσει όλους τους μεγάλους αντιπάλους τους εδώ, καθώς παίρνουν μεγάλη ενέργεια από τους φιλάθλους τους.

Όπως προανέφερα, διαθέτουν μια πολύ σκληρή έδρα κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματά τους. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να κερδίσουμε τουλάχιστον ένα παιχνίδι στη Βιτόρια προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε τη δική μας έδρα και να πάρουμε την πρόκριση για το Final 4.

Η Λαμποράλ είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, που θέλει να τρέχει και να διατηρεί ένα υψηλό τέμπο στο παιχνίδι. Τους αρέσει να σουτάρουν και να απειλούν με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα διαθέτουν και τον Μπουρούση, ο οποίος διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Πρέπει να τους σταματήσουμε, να μην τους αφήσουμε δηλαδή να τρέξουν, ενώ και οι ψηλοί μας θα πρέπει να παίξουν καλή άμυνα επάνω στο Μπουρούση. Δεν είναι καλός μόνο στο χαμηλό ποστ αλλά σουτάρει και έξω από τα 6,75μ., ενώ πλέον δημιουργεί πολύ καλά για τους συμπαίκτες του.

Είχαμε ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι χθες αλλά ήρθαμε μια μέρα νωρίτερα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό. Όλοι είμαστε εδώ, εκτός των δύο νεαρών μας, του Χαραλαμπόπουλου και του Παπαγιάννη. Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι να παίξουν.

Σκεφτόμαστε μόνο το ματς της Τετάρτης. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ολόκληρη τη σειρά. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος μας και δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα. Γνωρίζουμε πως η σειρά θα είναι μακριά, αλλά ξέρουμε που έχουμε φτάσει και τι διεκδικούμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γκόραν»…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.