ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκός-Α.Ο Θήρας (17:00, Panathinaikos24.gr, Novasports2)

Ματς δίχως αύριο…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Α.Ο Θήρας στο κλειστό της Κυψέλης, στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ματς δίχως αύριο...

Οι «πράσινες» είχαν καταφέρει και είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η νίκη του Α.Ο Θήρας στη Σαντορίνη, έφερε το τρίτο παιχνίδι της σειράς στο κλειστό της Κυψέλης, με το νικητή να παίρνει την πρόκριση για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

O κόσμος θα βρεθεί στο κλειστό της Κυψέλης, ώστε να βοηθήσει με τη φωνή του, σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό.

Α1 Βόλεϊ Γυναικών

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο. Θήρας

Κλειστό Πανελληνίου 17:00

Novasports 2

*Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον Α.Ο. Θήρας για τη συναίνεσή του στην αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα για τηλεοπτικούς λόγους)

Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μενεσλής

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.