ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Λαμποράλ!

Sold out σε χρόνο ρεκόρ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα, την ερχόμενη Τρίτη, στο ΟΑΚΑ, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Λαμποράλ!

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4/2016 και ώρα 21.15).

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες ώστε οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αποδείξουν έμπρακτα για ακόμη μία φορά την αγάπη και την πίστη τους για την ομάδα, γι’ αυτό και η ΚΑΕ  αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Κατόπιν τούτων, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.